Затвори

Седмица на здравословното хранене и спорта

(Брой: 37, 20 ноември 2020 г.)
Тази година поради обявената епидемиологична обстановка и все по-влошаващата се ситуация в областта традиционният „Ден на здравословното хранене и спорта“ прерасна в „Седмица на здравословното хранене и спорта“.
В периода 3 -11 ноември 2020 г. третокласници и четвъртокласници от 28 класа от Габровска област се включиха в Седмицата на здравословното хранен и спорта. Всеки клас поотделно подготви сам материалите си и проведе образователната игра, изпратена от организаторите, нарисуваха плакати, посветени на здравословното хранене, проведоха спортните състезания, подготвени им от Таня Горанова от Регионалното управление по образованието. Всички трябваше да документират провеждането със снимки, които да изпратят на организаторите. Получихме много снимки, презентации, филм, които показват с какъв ентусиазъм и желание децата са се включили в игрите. Проявили са много въображение при направа на плакатите, част от класовете са провели и други образователните игри.
На общо онлайн събитие показахме постиженията на децата, поздравихме преподавателите и учениците за всичко, което са направили на място, обявихме наградите.
Тази година нямаше състезание между училищата. Новият регламент даде възможност на всички ученици да се включат в Седмицата на здравословното хранене и спорта, а посланията да достигнат до много повече деца.
Организаторите - Европейски информационен център „Европа директно“ при Габровската търговско-промишлена палата и Регионално управление на образованието Габрово възнаградиха усилията на всички деца. Всички класове, които участваха в Седмицата, получиха награди.
Коментирай:
Моля, въведете името си!
Моля, въведете поне 3 символа
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Последен брой
Реклама